Toimitusehdot / tietosuojaseloste

Toimituskulut: 0€ – 3,95€.

Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa (riippuen kuljetuksen nopeudesta).
Saapuvan tuotteen viivästymisen johtuessa kuljetuksessa tapahtuneesta viivästyksestä, tuotteen toimitusaika saattaa pidentyä.
Tuotteen summaa ei hyvitetä välittömästi toimituksen viivästyessä, vaan tuotteen toimitusaika pitenee automaattisesti.


Tuotteet eri toimittajilta maailmanlaajuisesti. Sertifiointi pääasiallisesti CCC.
Asiakas selvittää tuotteen toimitusmaan tarvittavan sertifioinnin.

Alusasuja ei vaihdeta. Lemmikkien kenkiä, saappaita sekä vaatteita ei vaihdeta hygieniasyistä.

Tuotteen palautus:
Tuotteen palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Mahdollisissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Otathan yhteyttä ennen palautusta.

Asiakkaan postista noutamatta jättämiä ja postin palauttamia tuotteita ei korvata.

Yhteydenotot: shop @ lemmikit.eu (poista osoitteesta välilyönnit).

VIOITTUNUT TUOTE
Otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta tai emailitse: shop @ kingroom.eu (poista osoitteesta välilyönnit).
Asiakas maksaa palautuksen postikulut.Palautetusta tilauksesta peritään 5eur käsittelykulu.
Emme vastaanota peruutuksia yli 14vrk sopimuksen syntymisestä (ostotapahtuma).

Huom. Takuu ei korvaa itseaiheutettuja vikoja (esim. kastuminen, putoaminen, katkenneita osia, kuluvia osia ja väärinkäytöstä aiheutuvia vikoja, eikä käytetettyjä ja likaantuneita tuotteita tms.). Kaikki palautukset tutkitaan.

Emme vastaa Postin aiheuttamista vahingoista, kuten paketin rikkoutumisesta postituksen aikana. Tällaisissa tapauksissa voitte ottaa yhteyttä Postiin.

Force Majeure / Ylivoimainen este
lemmikit.eu ei ole vastuussa vahingosta tai muista virheistä jotka ovat aiheutuneet ylivoimaisen esteen tai ylivoimaisen tapahtuman vuoksi, joihin lemmikit.eu:lla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa.
Ylivoimaisia esteitä ovat mm. lainvoimaiset lakot, muutokset lainsäädännössä, tulipalo, sääolosuhteet, tekniset ongelmat, kommunikaatio-ongelmat, ongelmat tavarantoimittajan kanssa, kuljetuksesta aiheutuneet viivästykset, sotatilanteet, terrori-iskut, koronavirus ja muut virukset, epidemiat, pandemiat tai tms. syistä aiheutuneet tilanteet ja muut vastaavanlaiset tilanteet.
Ylivoimaisen esteen aiheuttamassa tilanteessa lemmikit.eu:n vastuu vahingonkorvauksesta purkautuu.

Tilauksen peruutus:
Valmistuneen tilauksen peruutuksesta peritään käsittelykulu 5eur. Kuljetuksessa olevia tilauksia ei voi perua.

Palautetusta tilauksesta peritään 5eur käsittelykulu.
Emme vastaanota peruutuksia yli 14vrk sopimuksen syntymisestä (ostotapahtuma).

Emme vastaa kirjoitusvirheistä sivuillamme. Myyjällä on täydet oikeudet hintamuutoksiin esim. kirjoitusvirheiden osalta.

Tietosuojaseloste

Maksupalvelun tarjoaa Klarna.

lemmikit.eu Y-tunnus: 2266075-5

Karkinkatu 6

Tietosuojaseloste

lemmikit.eu henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

lemmikit.eu
Email: shop @ lemmikit.eu

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

lemmikit.eu
Email: shop @ lemmikit.eu

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

– rekisterinpitäjän oikeutettu etu: asiakassuhde

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötietojesi pääsy on rajattu yrityksemme työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietosuojaseloste

lemmikit.eu henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

lemmikit.eu
Email: shop @ lemmikit.eu

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

lemmikit.eu
Email: shop @ lemmikit.eu

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

– rekisterinpitäjän oikeutettu etu: asiakassuhde

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötietojesi pääsy on rajattu yrityksemme työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Toimitusehdot

Toimituskulut: 0€ – 3,95€.

Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa (riippuen kuljetuksen nopeudesta).
Saapuvan tuotteen viivästymisen johtuessa kuljetuksessa tapahtuneesta viivästyksestä, tuotteen toimitusaika saattaa pidentyä.
Tuotteen summaa ei hyvitetä välittömästi toimituksen viivästyessä, vaan tuotteen toimitusaika pitenee automaattisesti.


Tuotteet eri toimittajilta maailmanlaajuisesti. Sertifiointi pääasiallisesti CCC.
Asiakas selvittää tuotteen toimitusmaan tarvittavan sertifioinnin.

Alusasuja ei vaihdeta. Lemmikkien kenkiä, saappaita sekä vaatteita ei vaihdeta hygieniasyistä.

Tuotteen palautus:
Tuotteen palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Mahdollisissa palautuksissa asiakas maksaa postikulut.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Otathan yhteyttä ennen palautusta.

Asiakkaan postista noutamatta jättämiä ja postin palauttamia tuotteita ei korvata.

Yhteydenotot: shop @ lemmikit.eu (poista osoitteesta välilyönnit).

VIOITTUNUT TUOTE
Otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta tai emailitse: shop @ kingroom.eu (poista osoitteesta välilyönnit).
Asiakas maksaa palautuksen postikulut.

Huom. Takuu ei korvaa itseaiheutettuja vikoja (esim. kastuminen, putoaminen, katkenneita osia, kuluvia osia ja väärinkäytöstä aiheutuvia vikoja, eikä käytetettyjä ja likaantuneita tuotteita tms.). Kaikki palautukset tutkitaan.

Emme vastaa Postin aiheuttamista vahingoista, kuten paketin rikkoutumisesta postituksen aikana. Tällaisissa tapauksissa voitte ottaa yhteyttä Postiin.

Force Majeure / Ylivoimainen este

Joulukuussa 2019 alkoi Wuhanin maakunnassa Kiinassa epidemia, jonka aiheuttaja on ihmiselle uusi koronavirus. 
lemmikit.eu ei ole vastuussa vahingosta tai muista virheistä jotka ovat aiheutuneet ylivoimaisen esteen tai ylivoimaisen tapahtuman vuoksi, joihin lemmikit.eu:lla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa.
Ylivoimaisia esteitä ovat esim. lainvoimaiset lakot, muutokset lainsäädännössä, tulipalo, sääolosuhteet, tekniset ongelmat, kommunikaatio-ongelmat, ongelmat tavarantoimittajan kanssa, kuljetuksesta aiheutuneet viivästykset, sotatilanteet, terrori-iskut, koronavirukset ja muut virukset tai yms. syistä aiheutuneet tilanteet ja muut vastaavanlaiset tilanteet.
Ylivoimaisen esteen aiheuttamassa tilanteessa vastuu vahingonkorvauksesta purkautuu.

Tilauksen peruutus:
Valmistuneen tilauksen peruutuksesta peritään käsittelykulu 5eur. Kuljetuksessa olevia tilauksia ei voi perua.

Palautetusta tilauksesta peritään 5eur käsittelykulu.
Emme vastaanota peruutuksia yli 14vrk sopimuksen syntymisestä (ostotapahtuma).

Emme vastaa kirjoitusvirheistä sivuillamme. Myyjällä on täydet oikeudet hintamuutoksiin esim. kirjoitusvirheiden osalta.

Tietosuojaseloste:
https://lemmikit.eu/tietosuojaseloste/

Maksupalvelun tarjoaa Klarna.

lemmikit.eu Y-tunnus: 2266075-5

Karkinkatu 6